pondělí 12. května 2014

Znovuzrození | Rebirth

 Lost Landers - Rebirth by Hideyoshi


zdroj

No, tak mě tu máte, jsem zpátky! :)
(Boooooo!! táhni zase tam odkud jsi přišla!)

Ale opravdu, bere můj Xtý návrat vůbec někdo vážně? :D
Popravdě nevím, co říct, snad asi to, že jsem nenapravitelná, po tom všem.  (Sakra, Vero, co to zase děláš?!) Docela mě zajímá, jak dlouho mi tohle nadšení vydrží, ale nebojte, víc jak týden tomu nedávám. :D No možná dva týdny, než zase zalezu zpátky do stínů a vylezu nejdřív po půl roce.

Měla jsem spoustu důvodů opustit svůj starý blog, ale poslední dobou i spoustu důvodů se vrátit. Vlastně jen jeden...

TOTÁLNĚ JSTE MI CHYBĚLI!

Vážně. Chytla mě nějaká slabá chvilka a já to prostě musela udělat. Vím, že moje návraty a odchody už začínají být tak trošku klišé, ale chci říct, že z této stránky nemám v plánu odejít. Budu zveřejňovat dál, i kdyby snad měla být mezi jednotlivými příspěvky půlroční pauza.

Hned ze začátku bych ale měla, že se oproti minule pár věcí změní



  • AKTIVITA
Nemám v plánu to s ní přehánět. Omlouvám se vám všem, ale jinak to nejde. I když se blíží konec školního roku, mám toho pořád docela hodně a blog je jen další aktivita navíc. Aktivita, kterou pro tentokrát nechci brát jako svoji povinnost, ale jako něco, co mě baví a co dělám v jistém smyslu i pro vás. Je možné, že přibude jeden článek za týden, je možné, že přibude jeden článek až za měsíc, já nevím, nedokážu říct. O přidávání nových kapitol ani nemluvím...ale nechci teď vypadat jako pesimista! náhodou mám teď po dlouhé době elán konečně něco dělat! Takže možná (a opravdu hodně velký možná) pár dní půjde aktivita nahoru, ale počítejte s tím, že to nebude napořád :)

  • TOTÁLNÍ RE-START
Zapomeňte tedy, že nějaký starý blog existoval, protože začínám úplně od začátku. Ode dna a od nuly. Jistě, staré články se tu objeví, ale budu je zveřejňovat postupně a ve velké míře přepsané.

  •  NÁVŠTĚVY A KOMENTOVÁNÍ
Omlouvám se, jestli teď budu znít jako sobec a totální egoista, ale...a raději tu větu ani nebudu dokončovat. Chci abyste věděli, že já na vás nezapomínám, i když se u vás dva měsíce neukážu. Nechodím k vám, protože nemám čas, protože nemám náladu a...přiznám to, protože se mi ten den třeba zrovna ani nechce. Jsme lidi, blogování není naše povinnost a já jsem si to plně uvědomila až teď. Dřív jsem kvůli tomu měla výčitky, že jsem dlouho neokomentovala něco, co jste zveřejnili, byla jsem naštvaná sama na sebe a snažila jsem se to napravit...jenomže cokoli jsem se snažila udělat to dělalo ještě horší. Potom to člověk čte ve spěchu, nemá z toho ani radost a po úspěšném dopsání komentáře si odškrtne v seznamu další jméno a jde zase dál...NE! já už tohle nechci! I kdybyste si mě za to měli vyškrtnout z oblíbených, klidně, ale já už tohle nechci! Prosím, nemějte mi to za zlé...:)

  • ENGLISH?
Další důvod, proč budou články vycházet z dost velkým zpožděním - a tím je anglický překlad (Dafuq? Panebože, co to zas vymýšlíš za ko******? :D)
Ne, mluvím vážně. Za rok se na naší škole dělají zkoušky do semináře FCE, kam se z 90 (možných) lidí dostane pouze 15! Ten seminář je něco jako příprava na tu zkoušku FCE (zkouška z angličtina, která má vyšší význam než maturita a uznávají ji i v zahraničí) No a já bych se tam moc chtěla dostat, proto jsem se rozhodla zlepšit svoji angličtinu tím, že budu v ní budu psát (Psát? holka, ty stejně skončíš na googletranslate :D dej na moje slova) Ne povídky, ale ostatní články ano. Ještě nevím, jak to přesně budu dělat, jestli napíšu jeden v čeština a druhý v angličtině nebo jestli to rozdělím na dvě poloviny...no uvidíme.

Neříkejte mi, jak moc je ten nápd šílený, ani jaká obrovský kravina to je, já to vím :D Ale alespoň se o to pokusím (A stejně mi to na víc jak na dva články nevydrží :) )

To je napoprvé asi vše, nevím, co ještě dodat. Snad brzy se tu objeví další článek. Tentokrát něco...smysluplnějšího...:D

10 komentářů:

  1. Wáw! to je úžasné! Nevieš ako si mi chýbala! A určite nie som jediná :) Ja pevne verím, že ti to vydrží čo najdlšie :)
    Môžem si ťa dať do obľúbených? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!!! ty mě taky! :) a moc!
      Jéééjda, samozřejmě, že můžeš! :)

      Vymazat
  2. Joo! Jooo! Promiň, musím vyjádřit svou radost. :-)
    "Blog jako zábava schvaluju".
    Restart - těším se na všechny články jako malá holka - na VŠECHNY! :D
    Komentování - jasně, kdo by nebyl rád, kdyby se u něho občas někdo nezastavil - já ale taky nejsem zrovna světice a třeba na kapitolovky už vůbec nemám čas - to číst.
    Budu ráda když se zastavíš, ale toleruji, že máš právo na svůj čas a na svá vlastní rozhodnutí.

    Angličtina - zkus to, cokoli. Klidně i čti v angličtině, poslouchej anglické seriály - naše třídní říká, že klidně i s titulkama (Třeba Lilly teď sleduje Roztomilé malé lhářky- Pretty Little Liars). Já jsem v FCE kurzu letos a za měsíc mě čekají zkoušky :-/

    Každopádně ti fandím a jsem ráda, že jsi zpátky. Mně se taky stýskalo. Doufám, že tě blogování bude těšit a budu tě tu vidět často (radši ale, ať tě těší, než aby tě čas ničil ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju moc! jsem ráda, že se těšíš! :) Já se taky těším, na vís, až si z nostalgie "oběhnu" všechny z minula spřátelené blogy a ve zkratce se podívám, co je nového. Chtěla bch začít zveřejňovat co nejdřív, ale uvidím, co a jak s časem :)
    Já bohužel taky nemám čas dočítat příběhy, které jseou rozepsané už třeba dvacátou kapitolou, i když bych moc chtěla...:)
    V Angličtině čtu - teď jsem dočetla Catching fire a kámoška mi dala k Vánocům Divergenci, taky v originále, takže se postupem času chystám i na ni ^^ Jinak v angličtině teď momentálně sleduji Hru o trůny, s českýma titulkama :) v angličtině mám ale největší problém psát. Mluvit a rozumnět ani tak ne, ale hlavně to psaní .) v řeči se nějaká ta gramatická chybka ztratí, ale na papíře...:)
    ty ses dostala do semináře?! Tyjo gratulace!!! Tak hodně štěstí u zkoušek!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)
      U mně je zas největší problém s poslechem, ale už bych měla začít něco dělat :D Asi si opakovat, zkoušet stará cvičení... :D a oprášit si jak se píše

      Vymazat
    2. Poslech=zlo :D taky ho nemám ráda. Rozumím s titulkama v pohodě, ale když nám pustí něco při písemce z přehrávače tak...vím více méně, co tam říkají, ale mám problém odpovědět na ty otázky :D a víš co je úplně nejhorší? - poslech ve francouzštině :D to se...nedá, i na tak nízké úrovni, jako jsem já :D
      Taky budu muset před tím zařazovacím testem oprášit gramatiku :D

      Vymazat
  4. Natáliéééé :D15. května 2014 v 15:40

    Už se moc těším, až se to tady rozjede, tvůj blog mě fakt chyběl! :) Jak ti to zatím na Blogspotu jde? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Naty, děkuju!!! a tvůj mi chybí doteď!! takže když jseem se teď vrátila já...víš co máš dělat :D
      Na blogspotu mi to "snad" jde zatím dobře, ale spoustu věcí ještě pořádně nevím k čemu jsou :D Trvalo mi, než jsem se to naučila vůbec aspoň trošku ovládat!

      Vymazat
  5. Proč tak skvělou zprávu zjišťuji a teď? :O
    Jsem hrozně ráda, že jsi zpět. Jednou (dvakrát, třikrát, to je fuk ne? :)) je prostě potřeba začít znova. Mě to taky nakoplo, tak doufám, že i ty budeš mít zase chuť a elán do psaní. :)
    Koukám, že to tady máš hezky naplánované. Rozhodně to tu budu zase stalkovat. A z aktivity nebo komentářů si nic nedělej. Jak jsi psala, není to povinnost a mělo by se to zkrátka všechno dělat jen z čisté radosti.
    Měl slunce v Duši.

    Eloran (http://thousand-lives.blog.cz/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju mockrát! :)
      Naplánované možná, ale většinou, když něco plánuju, tak polovina z toho zůstaně jen ve fáži toho plánu :D (ale protentokrát se to pokusím změnit a dodržovat to.)
      Ještě jednou moc děkuju a ať tě vždy doprovází štěstěna! :)

      Vymazat