úterý 4. srpna 2015

Moje grafické pokusy [18] - Skrze světy



Při prohlížení starých souborů v počítači jsem narazila na obálku k nikdy nenapsanému příběhu.
K příběhu, který se měl jmenovat "Hra napříč realitou"
Pro nedostatek nápadů jsem se ale ten námět nakonec rozhodla sloučit s něčím jiným a samotný příběh tím pádem zanikl. A s ním i předpřipravená obálka.
Přišlo mi to jako škoda.

Samotná obálka je stará asi tři roky. V podstatě se jednalo jen o jednoduché prolnutí obrázku lesa a nad ním vyčnívající kus planety, která volně přechází do večerního nebe. Stačilo jen odstranit text a dotáhnout ji do konce.

Program:
Adobe Photoshop CS5

Doba úpravy:
Asi 30 min

Hudební doprovod:
Flaming June
(Reuben Halsey)


1 komentář:

  1. Moc se ti povedla :) líbí se mi ten kontrast červená x modrá + tajemný les a tajená vesmírná obloha :D moc hezké :) Vůbec jsi na tvorbu obálek moc šikovná :)
    Jinak taky pořád slučuji a předělávám příběhy, takže nakonec z původního nápadu úplně sejde. Zrovna včera jsem několik vytištěných příběhů vyhodila, protože se mi už nelíbily...nějak jsem z nich za celou dobu vyrostla a nedokázala jsem si představit, že bych se k nim kdy vrátila :D Teďka se po strašně dlouhé době snažím napsat něco nového, ale je to těžší, než tenkrát. Mám mnohem větší nároky a nic mi nepřijde dost dobré....vlastně ani nevím, o čem chci psát. A nechci do toho zatahovat "příběhy z vlastního života"...Vybrala jsem si jeden z posledních příběhů, který jsem napsala a chci ho předělat z jiného úhlu...tak snad se mi to podaří nějak zaonačit :D

    OdpovědětVymazat